Ny soffa! :D

Jaa! Äntligen har vi nu nya soffor i stora rummet :D Dom gamla (som vi fick/köpte begagnat) har definitivt gjort sitt, och efter att mamma bestämmde sig för att köra högtryckstvätten på sofforna så har dom även luktat illa! Så vi tackar och bockar, tack mamma för att du fick för dig att göra rent dom med högtryckstvätten! ;) Nu har vi Bekväma soffor stora är dom med :P En 2sits och en 3sits, 2sitsen är några cm mindre än 3sitsen ;)

Igår när jag och Camilla kom hem efter att ha varit 2h på gymmet så började pappa och jag med att bära ner den gamla 3sitsen så vi skulle få in dom nya ;) Sen fick man äntligen i sig lite mat, tacos :) Mika och Pontus kom förbi och hjälpte till att bära in sofforna, det behövdes 4pers, dom är tunga! Sen när sofforna väl kommit upp så kom nästa problem. Möblerna var för stora, vi var tvugna att möblera om, ta bort något :P Det vart tillslut mammas dator som förlorade sin plats och står nu på undervåningen. Ska ladda upp bilder sen, när jag har lite ;) Får leta fram lite 'före'-bilder, hehe..

To be continued... ;)

Nisses

Är man i bilen på väg till västerås. Emmi övningskör.. AAAA! Hon tror sig ha bättre koll än vad hon har. Lite läskigt emellanåt att åka med, stod och funderade om man verkligen skulle med.. Men nu var hon snäll och bjöd (för ovanlighetens skull) på mcflurry ;)

>.<

Har ont ont ont i axeln... Så i lördags var vi på Saltholmen utanför Gbg, Frida och hundarna badade och jag, mamma och pappa solade. Vi var där i någon timme. Såå, i söndags hade jag blåsor som bara blev värre. På söndagen, när vi kom hem, hade vi på kompresser på blåsorna för att skydda dom mot skav etc.

På måndagen tog vi av en liten bit av förbandet och huden följde med, vi hade lyckats missa några blåsor som hamnat under klistret, AJJ! Så mamma ringde 1177 och vi fick lite hjälp med hur man skulle lägga det nya förbandet. Det var bara att ta av det gamla, FY I HELVETE vad ont det gjorde!!! Pappa mätte 'skadan' för att vi skulle veta hur långt förband som skulle behövas, tror det var 25cm, som börjar på framsidan av axeln, i höjd med nyckelbenet, och över axeln ner mot skulderbladet... >.<

Nu är det iaf lite bättre, kan röra armen lite mer iaf (snart kan jag få armbågen i höjd med axeln), utan smärta dvs :P Hoppas jag ska kunna sova ordentligt snart... Brännde mig även vid skulderbladen (brottarrygg på linnet jag hade på mig :P) så det är lite smärtsamt att ligga på rygg, och även på överarmar och på bröstet, så gissa hur lätt det är att hitta en bekväm position det är när man ska försöka sova. Verkar som att huden börjar läka iaf, kliar!

Nej, nu ska jag kolla klart på CSI NY och försöka inte klia tillbaka ;)

On the road again...

Är just nu någonstans utanför Jönköping. Ooo, Eurostop ;) Hehe.. Frida ville förbi Gränna såå, here we are :P Vi tog en vända till Ullared och GeKås där vi träffade Fröviborna Annika och Linda, hehe. Jag hittade ett linne och 2 filmer (Drag me to hell och Watchmen) för 210kr, sen gick vi till bokhandeln utanför och där köpte jag även DaVinchi Koden i pocket för 60kr ;) Har ont i axlarna idag... Igår var vi till Saltholmen och solade och badade, lr ja, Frida och hundarna badade och jag, mamma och pappa solade ;) Så idag är jag RÖD och ÖM, tror jag även har blåsor :( Men men, får skylla mig sj som inte använde solskyddsfaktor :P så nu har jag en tröja som ligger på axeln på inte bältet ska ligga på det röda, öma.. Nu är vi framme i Gränna så nu ska vi köpa polkagrisar :D

Liseberg

Idag var jag och Frida iväg till Liseberg. Och självklart så ÖSregnade det, hela dagen. Eller ja, det var uppehåll när det öppnade och vi köpte våra åkpass och gick runt lite, sen ställde vi oss i kön till Lisebergsbanan och sen när vi åkte ut från 'stationen' så märkte vi att det regnade, inte så lite heller... Gjorde ont i ansiktet av regnet, känndes som hagel :( Så när vi åkt klart va det bara att springa över till den 'affären' som va typ mittemot, och köpa en varsin regnponcho :P Vi bestämde oss sen för att åka Kållorado, det var ju inte som att vi kunde bli mer blöta ;)

Tack vare SKITvädret så var det ju mindre folk än vanligt (antar jag :P) vilket gjorde att den längsta kön till en attraktion var 10min. Så jag åkte lite berg-och-dalbanor ;) Frida ville inte åka så fick åka sj ;) Balder, Kanonen och Spinnrock åkte man själv :P Balder är skitkul! Kanonen var kul (men jag kommer nog inte åka den igen :P).

När klockan blev typ 16-16.30 så började det bli lite väl mkt folk så vi bestämmde oss för att åka till campingen. Ringde till pappa så dom kunde komma med nyckeln och fick reda på att dom var i Ullared, 1 timme bort. Jippie... Vi som verkligen behövde gå på toa.. :( Dessutom hade pappa ringt tidigare och då hade han sagt att dom tänkte åka till Ullared undrade om vill ville dit med, vilket vi ville. Vi antog att det skulle bli Ullared en annan dag, men icke sa nicke... Dom har sagt att vi ska åka dit en annan dag med, men vi får se hur det blir med det... Vill inte hoppas på för mkt. :/

Får se vad som händer imorgon. Ingen verkar veta nått, skulle vilja ner till Ullared men vet inte om det blir så... Får se ;)

Pappa!

Idag gick man upp kl 7, skulle möta pappa vid centralen kl 10. Vart att vandra runt i stan idag igen... Pappa ville ju se lite ;) Vi åkte tillbaka till stugan vid typ 13 och lämnade hundarna, sen tog vi bilen (som stått sen vi kom hit) och åkte till IKEA för att äta...

Vi åkte sen hem igen och efter en vilopaus (för alla förutom mig som surfade) och sen gick vi iväg och spelade minigolf, hundarna följde med dom med men fick sitta en bit ifrån tills det kom ett till gäng som skulle spela, då fick dom vara lite närmare :P När Turbo fick syn på golfbollarna som vi sköt iväg vart han hellycklig och ville springa efter och ta den.. ;) När han sen inte fick ta bollarna (som kom jobbigt nära ibland :P) så började han gnälla och skälla ist. Han ville ha dom! Han vart lite fundersam när bollarna bara försvann på sista banan, lr ja lite.. Hehe.. ;)

Fick reda på att Camilla inte kommer ner imorgon iaf... :(:( Trååkigt.. Men men.. Vad kan man göra.. Hörde även precis från Mange som inte heller kommer ner :( Jaja.. Blir jag och Frida iaf och vi ska nog ha kul ;)

Nu snarkas det lite överallt här i stugan :P Både mamma, pappa och hundarna sover redan... Ska väll kolla fb lite och sen på csi ny sen blir det väll sängen för mig med ;)

Ont...

Är äntligen tbx i stugan igen. Har ruskigt ont i fötterna just nu. Precis ätit lite mat, idealmakaroner med skinka och ostsås ;) Gott va de iaf :P
Har varit i Götebörg hela dagen i stort sett. Vi bestämde oss för att ta spårvagnen in idag så vi vandrade in till Mölndals centrum, vilket va längre bort än vi trott :P Men men.. Vi fick bara lite ont i fötterna tidigare än väntat. Hehe.. Va inne på Accecorize (Stavas de så?), en assesoar affär, typ Glitter, hittade några örhängen och ett armband, ska ta bild och lägga in sen, nån gång, när jag har ork och tid med det :P Bare with me! ;)

När vi skulle hem sen åkte vi spårvagn och buss (3 byten :P) och när vi (jag, frida och hundarna) stod och väntade på bussen så kom det en annan buss först, och båda hundara ville ombord. Dom ville hem! Sen när vi stod där så lyckades även Turbo smita ur kopplet och sprang ombord på bussen, så det var bara att springa efter och koppla fast han igen :P Dom är ju inte vana att vara ute och gå så mkt om dagarna så inte konstigt att dom blir så trötta ;) Turbo ligger redan och sover djupt..

Nu sitter vi och spelar Yatzy och lyssnar på musik, mamma och Frida har jätte kul. Sitter och fotar Frida med jordnötsringar i näsan och på läppen :P Mamma skrattade så hon grinade och knappt kunde andas.. :P Ska nog sluta blogga och lägga lite mer fokus på spelet nu innan Frida får spunk :P Hehe..

Mölndal

Sitter på den super 'mysiga' Åby camping i Mölndal, hehe.. Fick reda på att en annan F-broare också bor här på samma camping, han är här och jobbar så han hade haft stugan i 6v tror ja han sa. Han kom över och snackade lite, berättade om saker värda att se i närheten och även om campingen, nu undrar vi hur den ens kan kallas Kronocamping. Ska se om jag orkar ladda upp lite bilder från resan och campingen lite senare ;)

Vi åkte in till Gbg city med buss (42kr!) och hundarna fick följa med, första gången dom åkte buss, vilket dom inte verkade bry sig spec mkt om :P Undrade väll kanske vfr dom inte hade nån bur, och sen ville dom även sitta på sätet vilket dom inte fick :P Var in till Norrplan/Nordplan tror ja de heter, har för mig att det ligger vid Brunnsparken. Va in på nån djuraffär som ligger in på Femman. Det gillade Snobben när han fick vatten och godis ;)

Ska kanske försöka sova, somnade inte förrän typ 3 igår och sen upp kl 8. Ska iofs inte upp nån spec tid imorgon men kan kanske vara bra att komma upp någolunda tidigt :P Ligger redan 4 st och snarkar.. Hehe.. Ska nog stänga ner datorn, ev kolla lite tv innan man hoppar i säng :P

Ser fram emot torsdag, då kommer Camilla ner så ska vi på Liseberg :D Can't wait :)

Semester

Nu är man äntligen framme i Mölndal, Åby camping tror ja den heter ;) Har precis packat in alla saker i stugan och snart ska vi åka buss, till Heden tror ja :P Mamma ville till en hundaffär som nån djuraffär ägare i örebro tipsat om, en riktigt Stor skulle det vara ;) Vovvarna ska få följa med :) Får se hur det går med Snobben.. Han gillar ju inte direkt folksamlingar så vi hoppas på det bästa ;)
Nu ska jag leta reda på ett par andra byxor så vi kan börja leta reda på busshållplatsen ;)
To be continued...

4e Juli

4e Juli idag, USAs nationaldag. Grattis USA! ;)

Kunde inte sova i natt, varmt och kvavt och usch! Sen vart det upp någolunda tidigt, för idag har det packats! Imorgon åker jag, mamma, Frida och hundarna till Mölndal utanför Gbg. Pappa kommer efter på onsdag då han får semester. Emmi ska inte med, hon ska till Öland med Matilda lr Viktoria (kommer inte ihåg vem :P)

Har som sagt packat hela dagen, först min väska sen Fridas ;) lr hjälp Frida iaf :P så nu ligger halva min garderob i sängen, har inte orkat lägga tbx det :P Har nu precis testat mitt mobila bredband som jag införskaffade ;) verkar funka bättre än vårat internet hemma än så länge :P Hehe.. Snabbare iaf ;)

Pappa har beställt hem pizza idag, orkade väll inte laga mat :P Så nu blir det snart mat :) Inte för att man blir direkt hungrig i den här värmen men man måste ju äta :P Nu ska jag gå och hjälpa Fridolino duka..


Eclipse!

Okej, Eclipse är officiellt min favorit film i serien, hittils iaf ;) Hade jättetrevligt med Camilla :) Fick några dryga fjortisar brevid mig bara : / Under hela Twilight och halva New Moon kollade hon mobilen var 5e min. Irriterande när man ser den där förbannade skärmen i ögonvrån hela tiden... Skrek gjorde hon med, inte för att hon var ensam, men inget kul när man vill höra dialogen. Som i början på kvällen, innan Twilight, så visade dom klipp där Taylor Lautner (Jacob) och Kristen Stewart (Bella) typ introducerade filmen. Jag hörde ärligt inte vad Taylor sa, fattar inte vfr dom måste skrika, vill dom inte höra vad dom har att säga lr? Det finns gott om tid att skrika efteråt! Åhh..

Var helt klart värt 275 kr iaf ;) Fick se 3 filmer (en utav dom smygpremiär), fick en macka och dricka mellan Twilight och New Moon och sen popcorn dricka till Eclipse :) Tror klockan var typ 23.30 när dom startade Eclipse :) Dom hade en tävling mellan New Moon och Eclipse, var en massa frågor man skulle smsa in svaret på och sen fick dom lotta ut en massa 'priser', fjortisen brevid mig hade skickat en himla massa sms, typ 50!, och hon vann inte. Haha! Rätt åt na ;) Inte för att varken jag eller Camilla vann heller men det hade man ju inte direkt räknat med att göra heller :P

Köpte en burk med popcorn krydda/smaksättning som tittat på tidigare ;) Smör smak (vad annars ;P) Gott var det, var tvungen att poppa en påse popcorn nu på kvällen, va ju tvungen att smaka ju ;) 19 kr, inte precis jättedyrt :P

Idag fick jag hem mitt mobila bredband som jag beställde här om dagen ;) Så då vet jag iaf att jag kommer ha tillgång till internet nästa vecka ;)
Ska ta och kolla klart på Criminal Minds, ska väll kolla bilderna jag precis lagt in på datorn, från mobilen, tänkte det var dags att tömma lite så man kan knäppa lite bilder i Gbg sen ;) Natti natti.



RSS 2.0