Pågång!

Nu är man pågång!
Möte på Ersta sjukhus 15 december och idag bokade jag, mamma och pappa tågbiljetter till Stockholm. Blir en heldag i huvudstaden, sa till på jobbet idag att jag är ledig då, så det är fixat med. Hälsoenkäten är ifylld så är inte så mycket mer att göra än att vänta in dagen d ;)
Otåligt...

Intensiv dag

Så idag har det varit en intressant dag. 
 
Hade problem och sova pga arbetet på järnvägen som pågick hela natten. Lite svårt att sova när man hela tiden hör ett (inte direkt tyst) lok som åker fram och tillbaka utanför huset hela natten. Gasar lite, bromsar (gnisslar), gasar lite, bromsar (gnisslar) osv. osv. Resulterade ganska snart i huvudvärk så var tvungen att ta en ipren för att ens kunna sova...
 
När jag sen imorse skulle till jobbet hade dom inte öppnat järnvägsövergången än, skulle ha öppnats kl 7, typ 20 över fick jag komma över. Så fick man lite bråttom till jobbet (börja 7.30)... Klarade hela arbetsdagen utan några skador, det gillas ;) 
 
Efter jobbet skulle vi (systrarna och jag) in till Örebro och äta med mamma och pappa, fira mammas födelsedag. Får ett samtal om att bilen är trasig, det är något som skrapar vid ena bakdäcket, dom plockar upp mig och sen kryper vi tillbaka hem till dom. Letar fram domkraften i garaget och lyfter upp bilen. När vi kämpar med att få loss bultarna på däcket så kom förstärkning. Pappa hade ringt efter sin bror som kom och hjälpte oss. Däcket åkte av och felsökning påbörjades. Tog en bra stund innan problemet hittades, handbromsen kopplades bort och allt pusslades ihop igen. Däcket åkte tillbaka på sin plats och bultarna skruvades åt.
ÄNTLIGEN kunde vi åka in till Örebro! 
 
Restaurangen vi skulle till stängde kl 19, vi var där ca 18.20, men vi hann ;)
 
Hektisk dag idag, jag lär sova gott inatt. Jag slipper i alla fall höra arbetare på järnvägen inatt ;)
Dom ska inte arbeta på järnvägen förrän natten mellan torsdag och fredag, något att se fram emot :P

Tankar som virvlar I huvudet...

Dags att skrämma liv i bloggen igen kanske, kanske mest så jag själv kan hålla reda på vad som händer i mitt liv ;)
Ska försöka komma ihåg att skriva bara :P
 
Klockan är nu 3 på natten och jag sitter klarvaken i sängen. Katterna sover sen länge, vaknar till emellanåt,  gäspar och somnar om igen. Jag verkar vara mer natt djur än dom just nu ;)
 
I torsdags fick jag brev från Ersta sjukhus,  jag har fått tid hos dom 15 december. I måndags ringde jag Ersta för att bekräfta att dom fått remissen från USÖ, vilket dom hade, jag passade då på att fråga om beräknad väntetid till besök med läkare, 4-5 mån uppskattade dom. Vart därför väldigt paff när jag fick kallelsen med posten. Glad men paff, kanske även lite rädd.
Känns som att jag inte riktigt har gått igenom mina känslor än, vet inte riktigt vad jag kände och känner för den delen. Är rädd att jag ska komma på att jag har fått panik, att det går för fort! Dom sa ju att det skulle ta 4-5 mån och sen helt plötsligt får jag en tid knappt en månad senare! Det går inte jätte fort, jag vet det men det känns som att kontrollen jag hade tidigare är som bortblåst. 
 
Jag tror att det är därför jag inte kan slappna av tillräckligt för att kunna sova. Jag spänner mig, kontrollbehovet som fortfarande är så starkt skriker efter kontroll, jag går igenom allt huvudet.
 
Hur kan jag vara säker på att tåget är i tid? Vem ska följa med? Hinner jag gå från Centralen till Ersta? Vad kommer dom säga? Blir jag godkänd? När blir operationen? Hur länge måste jag flyta? Kommer jag kunna gå ner tillräckligt? Kommer jag få flyta under jul/nyårshelgen? 
 
Det är bara några av alla tankar som virvlar i huvudet just nu...

RSS 2.0