Busy...

Har inte haft tid och ork att uppdatera bloggen tidigare, har hänt en hel del här.
Har nu flyttat hemifrån :) En egen 2a i samhället, Södra Banvägen 8 för att vara exakt, källarplan så mottagningen Suger, men det funkar man lär sig att "arbeta runt det" :P Har just nu mobilen liggandes i ett fönster och surfar via den då jag inte har något "riktigt" internet :P Har inga bilder att visa och tänker inte ta några heller :P En blandning mellan att jag inte orkar och vill du se så kom förbi. Simple as that.
Får däremot se om det kommer upp lite bilder på den här bloggen senare, när jag fått iordning på allt och orkar trixa med det.

Sen går jag ju även på en Lagerutbildning på Lernia om dagarna, och förra veckan fick man ta sig in lite tidigare, började inte 8.30 i Örebro utan 8.00 i Kumla... Var Truckutbildning som gällde, det var så kul att man inte brydde sig om att man behöve gå upp tidigare, inte som Lernia där man bara sitter och halvsover. Så blev att gå upp lite tidigare så vi skulle komma i tid. Vilket vi inte riktigt gjorde, första dagen var det Martin som försov sig, dag 2 var det Patrik och dag 3 var det jag som kom sent (var snorhalt på Käglan så höll 50km/h istället för det vanliga 80-90). Men sista dagen, dag 4, var vi i tid, tidiga till och med. Passade bra då vi hade provet då ;) Klarade provet på första försöket med, Yey! och truckkortet kommer nästa vecka :)

Så nu ska jag kolla lite tråkig tv och hoppas att datorn inte krånglar (IGEN) utan att jag kan fortsätta surfa ett tag till...

Til next time.

RSS 2.0