Soool! :D

Solen skiner!! Yey! Då kanske snön som kom öhh, igår? förrgår? Ähh! Kanske snön försvinner igen! ;) Ser hur det ramlar ner snö från grannens garagetak :)

Var över till grannen igår och hade filmkväll, kollade New Moon :) Och jag förälskade mig i deras soffa! Det ÄR en soffa! Inte dom hårda, stela grejerna som vi har : / Man satt mjukt och bekvämt under hela filmen, utan något direkt behov av att ändra position.. en sån soffa ska man ha!
Vi hade det supertrevligt och sen när vi kollade på klockan, shiit! Är hon redan ett?! Haha.. Vi trodde hon va typ 12 :P Så det var dags att gå hem, har ju skola dagen efter ;) Men tro inte att allt var frid och fröjd när man kom hem. Neej varför skulle det vara det?! Hade fått ett meddelande från Emmi att om jag behövde duscha så skulle jag göra det på kvällen för mamma skulle ha i något 'gegs' på morgonen. Suck!! Inte faan hade jag lust att ställa mig och duscha kl halv 2 på natten! Så nej.. det var bara att ställa klockan på halv 7 för att kunna gå upp och prata med mamma. Ska även säga att jag börjar kl 10 och egentligen inte behövde gå upp förrän halv 9 tidigast!

Så man gick upp halv 7 imorse och sa till mamma att jag tänkte duscha på morgonen för att jag kom hem så pass sent så jag orkade inte, och frågde varför hon inte kunde ta det typ imorgonbitti istället. Då får ja till svar att 'Nej men det kommer ju alltid något i vägen så nu SKA det bli idag'. Så hon säger typ: Ja men gå och duscha nu då. Inte en chans tänkte jag, men sa det lite annorlunda :P Jag ville sova några timma till och skulle jag gå upp och duscha va det ingen chans att kunna somna om sen... Så då säger HON att "Det ska jag komma ihåg!". Och jag bara tänker komma ihåg vad? Att jag kom hem så sent? Att jag inte ville duscha mitt i natten? Att jag faktiskt ville ha sovmorgon? Fick inget riktigt svar på det, men frågade iofs inte så ska inte klaga :P Hade jag sagt nått sånt hade jag inte fått somna om för då hade hon velat disskutera och blä, blä, blä! Så frågar jag varför hon inte sa till tidigare igår, så hade jag kunnat duscha innan jag gick över till Camilla. Nej då svarar Frida (som precis kommit in i rummet) att det kanske hon inte tänkte på. ÅHHH!!!! HAtar den här familjen! Vill bort, bort, bort! Långt bort!! Mamma gjorde väll allt för att irritera en efter att jag gick och lade mig igen. Hon var där och öppnade dörren, som jag hade stängt efter mig, och släppte in hundarna : / Super.... Till slut när hon sprungit fram och tillbaka några ggr så frågar jag vad för 'gegs' hon skulle ha i duschen. Det visar sig att det var något som jag lätt hade kunnat ha gjort EFTER att jag duschat... Vilket det slutade med att jag gjorde... Va ju inte precis svårt.

Bara ett litet inlägg idag va? :P Hehe.. Och dagen har bara börjat.... Suck.. Ja men nu kanske det blir lite lättare att vara trevlig i skolan iaf.. Inte så mycket skit att tänka på hela tiden. :P Nu måste jag börja göra mig iordning för skolan :P Får ju gå idag så får tänka på tiden ;)

Jojo..

Lördag = sooova ut. Lr lite iaf :P Jojo aka Johanna är här och busar ;)
Har precis käkat lunch, älgbiffar med potatismos, sås och grönsaker ;) gott! Pappa kan det där med matlagning :D

Ska man hitta på idag då? Skulle vilja iväg och träna men det är ju självklart inte öppet :( typiskt.. Igår vart det ingen träning, Olle och Birgitta (mammas moster och morbror) var här så då stannade man hemma. Tränade inte i onsdags heller så börjar bli lite rastlös nu :P
Får väll leta fram / hyra nån bra film att kolla senare ikväll..

Rapport.... blääää..

Tisdag idag.. Dagen börjades idag med matte. Blääääää! Hatar matte.. fattar aldrig nått så kan inte jobba spec självständigt :/ Vilket suger. Sen va de engelska.. Lite bättre iaf. Läraren ä ju så super bra! När han skrev nått på tavlan (kommer inte ihåg sammanhanget) så skrev han ordet 'Real' (riktig) och stavade det 'Reall'. Vilken tabbe.. Och han märkte de inte heller :P

Eftermiddagen spenderades med att disskutera rapporterna. Suck! Hatar den skiten. Jag hade ju fått äran att läsa Shams rapport, jippie :( Han kan verkligen inte det där med styckindelning så de va bara liiite jobbigt att läsa. Speciellt när det står typ ett A4 med bara text... Totalt va hans rapport nog på 4sidor har jag för mig. Hade inte någon direkt lust att läsa den och hade skjutit upp det så länge som möjligt. Hade läst halva resultatet (som va på 1½ A4) och läste resten på lektionen då vi satt och disskuterade ;) Är väll inte precis det bästa man gjort men funkade :P

När man kom hem landade man i soffan, har haft ont i ryggen hela dagen så det va skönt ;) Sen är man ju stel nu igen.. suck! Frida tvingade ner en för att fixa diskmaskinen, vilket, jag antar, inte hjälpte. Mycket upp och ner :((

Nu har man öppnat iTunes för första gången på flera månader och upptäckt att man inte har någon bra musik :/ Finns några bra men börjar komma ihåg varför man började använda Grooveshark från första börjar :P McFly just nu, de va länge sen ;)

Några av dom bättre låtarna tillhör ju Sonja Pincus, som inte heller finns på Grooveshark, eller iTunes skulle jag tro heller :P Här finns det däremot några ;)

Måndag :(

Så va det måndag igen.. suck! så tråkigt med skolan men får stå ut antar jag :P Har haft natur hela dagen. på morgonen kollade vi film om imunförsvaret och snackade sen om det.. tråååk.. efter lunch va de infomöte och sen natur igen.. den gången va de dax att ha eget arbete.. Bröstcancer för min del :P så va in på 1177 och skrev ut 'lite' papper.. 22 sidor vart det ;)

Ska åka iväg och träna nu.. Förhoppningsvis har dom faktiskt öppet idag x) hade dom inte i fredags.. :( pga fotbollscup..

ÅÅÅHH!!!!!

FAAN! Jag hatar det här!!
Varit i stan idag och åkte samma buss som mamma hem.. sen när vi går på och ska gå och sätta oss följer mamma efter mig, jag tänker inget mer på det och sätter mig sen ganska långt bak i bussen... Mamma kommer och vill sätta sig brevid, jag säger att hon kan sätta sig på andra sidan gången istället, eller bakom eller framför. Hon sätter sig till slut på andra sidan gången och börjar sen läsa sin bok.. Jag åker ett stopp till bara för att jag va tvungen att åka till skolan för att hämta bilen.. När jag sen kommer hem är hon arg och besviken på mig för att jag inte ville sitta brevid henne på bussen! Va fan! Bara för att jag inte vill sitta så nära när bussen ändå är tom! Kan ju prata lika bra iaf, 'men Neej, det funkar ju absolut inte.. Då måste man ju skrika till varandra'... *Suck!* Så att hon tycker att jag 'stöter bort henne' (eller va hon nu så) är ok.. Men att jag tycker att hon är påträngande är Absolut inte ok!! "Det här måste jag ändra på. Så ska det ju inte vara!" Men åhh!!! Bara för att din generation är så gosig och vill sitta så nära varandra så betyder det inte att min generation tycker det är ok!! Ja sa att Emmi å Frida säkert gör samma sak. Pappa verkade inte ha så mycket imot det sättet heller. Så Nu ska mamma prata med HELA familjen om hur man beter sig... ÅÅHHH!!! Få stop på henne!!!!

Onsdag 10/3

Litet tag sen sist.. Inte varit så mycket att rapportera :P

Förrutom dom, som vanligt, uttrista lektionerna har de inte hänt spec mycket.. Lite kul info bara.. Varje rast spelas det Skitgubbe (jag, Mattias, Martin, Fredrika och ibland också Marie, Madde å Lisa) och Mattias som är en, riktigt, dålig förlorare kommer inte alltför ofta först, vilket förstör i stort sett den dagen ;) Han har iaf lyckats ganska bra idag. Han och Fredrika håller koll vem som vunnit mest av dom, och från att gå från 6-11 till Fredrika (igår) till 12-12 tror ja de slutade på idag.. Vart inte lika många sura miner idag :P

Idag var jag och Fredrika iväg och tränade (Marie var hemma med sjuka Isak) skönt.. När vi kommer dit är redan Mattias och Martin där och cyklar (dom har sagt ett tag att dom ska dit men inte gått :P) Lite trevligt att snacka me lite folk ;) 

Imorgon bär det av till Örebro med skolan.. Först till Universitetet och sen till Jobbmässan ;) Lite skönt att komma bort från klassrummen. Så måste fixa cv:t och personliga brevet tills imorgon.. 

Jagar lite folk tills på söndag då de bär av till Arboga, ska äntligen kolla Avatar! Just nu verkar det som att Marie, Mattias och Magnus ska med iaf.. Får se vad Fredrika och Martin bestämmer sig för att göra, men verkar ha fått ihop några iaf ;) Hoppas ingen ångrar sig nu... :P

Nej nu måste ja hoppa in i duschen och sen sooova! Natti natti folket!
 

Söndag 7/3

Sitter och kollar på High Chaparall.. Trååk.. I det här avsnittet är dom med Steve-O.. Knasmänniska :P Minst sagt...

Färgat håret idag.. Frida hjälpte mig :P Blev inte så stor skillnad, lite rött i typ.. Kastanj tror ja färgen heter.. Är nöjd iaf ;) Ska se om ja får till någon bra bild som man kan lägga upp ;)

Skulle ju gå och kolla på Avatar idag i Arboga. Jagade människor som skulle kunna tänka sig att gå, har jagat hela veckan typ.. Vissa har ju en bra anledning att inte kunna gå, Camilla har Ferdinand, Marie har Isak, Magnus va tvungen att jobba, Martin hade inga pengar, Fredrika kunde inte komma från Linde, Josse skulle få besök och Frida ville inte (om inte jag bjöd) så då va de bara att jaga på :P Tillslut vart det så att Pontus följde med.. Han är min favvokusse just nu ;) Så vi åkte till Arboga och skulle gå in i biografen så står det att det är inställt. Nej! Kom igen! Vi gick in och kollade med dom och dom sa att dom hade tekniska problem (fick inte igång maskinen hade ja för mig). Så vi fick biljetter som vi skulle visa när vi skulle gå nästa helg, 40kr rabatt.. Dom hade tydligen bestämmt sig för att dom ska visa filmer nästa helg bara därför.. Får hålla koll på deras hemsida antar ja, angående tiden..

Nej nu måste jag hoppa i säng så jag får lite sömn så man orkar med skolan imorgon ;P Natti natti folket ;)

Lördag 6/3

Då va det lördag. Eller söndag är det väll nu ^^

Fredagen måste ha varit det drygaste skoldagen på ett bra tag! Handledning aka eget arbete först på morgonen, seegt! Sen va det 'sammanfattning' om Stockholmsresan och, som vanligt, fick vi höra från Gunnar (lärare) att vi tar allt vi har för givet... Nehe! Undra varför! Börjar bli lite irriterad när han tar upp det hela tiden vi klagar på nått. Det är ju allt vi känner till, har ju alltid varit så, varför skulle vi inte ta det förgivet!? Bara för att har varit till Tanzania och sett hur dom har det.. *Suck!* Att han alltid måste ta upp det. Den här gången va det nog mitt fel att han började tjata om det. Jag klagade på att det är tråkigt på riksdagen och att det därför kanske inte är så många som vill dit! Nej, då börjar han och säger att vi inte ska ta det förgivet att man kan gå och se riksdagen. "Sverige är ett undantag, i många länder får man inte se insidan av huset där alla beslut tas" ÅÅÅHHH! Jag bryr mig inte! Det är fortfarande tråkigt!

Efter den 'jätteroliga' disskutionen var det dags att kolla teater, en monolog, ' Bitterfittan airlines'. URtråkig var den! Efter en dryg halvtimma tog man fram telefonen och började twittra och skriva lite på facebook, blev nog dyrt, satt i typ 30 min och surfade. Jag och Marie satt och kommenterade varandras inlägg, hade ett litet samtal :P Inte många som tyckte det va bra skulle ja tro. I första början va det en person som skrattade, EN! Det var så överdrivet. Efter ett tag skrattade man bara för att det va så dåligt! Att hon sen drog över 10min gjorde inte det hela bättre, satt där och sa typ "Är hon inte klar snart?" och slutade med att man sa "Slutar hon inte snart så går jag iaf!".

Idag fick man sova ut. Takc och lov! Var riktigt skönt, inte behöva dra sig iväg till skolan... Och när man väl beslutade sig för att gå upp va det bara att plocka fram lite rester från igår, tacos :), och placera sig vid tvn ;) Var ensam hemma så kunde välja vilken kanal jag ville :D Eller ja, Emmi va hemma men hon sov så det gills inte :P När klockan blev typ 2 bestämmde jag mig för att testa skolans gym/motionsrum. Fick inte dom jäkla cyklarna att funka! Jag följde instruktionerna med det funkade iaf inte, blev galen! Fick inte till det så det var någe motstånd... Suck! Så jag testade på några av dom andra maskinerna istället, funkade väll sissådär :P

Kollade på Melodifestivalen med mor, far, Emmi och Linda och hejade på Crucified Barbara! Heaven or hell! Hann inte se hela tävlingen, följde med mamma till linde för att hämta Frida som var där och hade trevligt :P Så missade vilka som gick till final. På hemvägen kom mamma på att dom kanske sände det i P4 så vi lyssnade lite på det. Så hörde man det, Jessica och Pernilla till final. NEJ!!! Besviken man blev. Ville ju ha Crucified Barbara i final. Ibland undrar man om Sverige verkligen vill vinna Eurovision eller bara skicka ett bidrag som sen floppar totalt (till ingens förvånan). Tror svenskar verkligen att ett bidrag som liknar förra vinnares kommer att vinna? I så fall kallar jag mig hellre finne! Kommer säkert skicka nått skit bidrag som vanligt.. Som tur är inte Carola med i år, fick Pernilla istället ;) hellre henne :P Carola va ju så jävla kaxig när hon kom till Eurovision och trodde hon skulle vinna stort (troligen för hon vann med Främling lr va de nu va), vilken tankeställare hon fick när typ ingen röstade :P

Torsdagen den 4e

Då är man här igen :P

Såå.. Igår var man iväg till Stockholm med skolan. Sov dåligt natten innan så bussresan (på 2h) var riktigt dryg, försökte sova på bussen men utan framgång. Har inte lyckats med det tidigare så blev inte spec förvånad :P På Cosmonova kollade vi på 'Wild Ocean' som var i 3D. Ruskigt Trååkig film.. Det mest spännande under hela visningen var under reklam inslagen så en krokodil (lr liknande) hoppade "ut ur duken", läskigt. Filmen handlade i stort sett om sardiner... Trååååkigt! Hade hellre sett en om dinosaurier (som också visas nu) som den med var i 3D..

Efter (och före :P) visningen gick vi runt på alla utställningar och tittade, och fotade ;) Lyckades tillslut hitta lite dinosaurieskellet :P Försökte även sova på hemvägen, vilket gick lika bra som på ditvägen :P Att sätena i bussen var Riktigt obekväma gjorde inte saken bättre. Satt på ett sätt i några min innan man var tvungen att byta position. :(

Marie och jag hade bestämt att vi skulle iväg till gymmet så när klockan blev 19 drog man iväg dit. Båda var trötta från dagen så det blev typ 30min träning innan vi gav upp och kollade på innebandyn som spelades i hallen ;)


Mars, Mars måne

Första mars var det då. Och snön fortsätter att komma :( Att det inte kan sluta någon gång! Fick knappt ut bilen imorse, tog några försök innan man kom ut :P Plogbilen har självklart inte varit här, inte för att jag klagar på det, då måste man skotta undan skiten, men alla vägar i F-bro (förrutom de 2 'större' vägarna som går igenom samhället) är oplogade. Jättekul att ta sig fram i 1dm snö och modd..

Första dagen i skolan efter sportlovet, inte alls kul.. Naturkunskap B hela dagen. Bläääää! Vilket jäkla smartskaft kom på den idéen? Jaa, visst ja, läraren.. Suck! Urtrist när man har det från kl 10 till 14.55, med undantag från lunch (1h) och infomöte (40min). Det är första dagen tillbaka efter lovet och halva klassen, minst, är lika trötta på skiten som innan lovet. Så vid två rasten (15min) fastnade man i korridoren med lite folk som man pratade/klagade med så den rasten blev typ 40min innan man bestämmde sig för att göra ett sista ryck med naturen. :P

Fredrika och jag var till Jens (vaktmästaren) och fick ett varsitt nyckelkort till skolans motionsrum/gym. Inte världens fräshaste, men det duger väll ;) Ett stort + var också att det är öppet 24h om dygnet :) Lite annorlunda med Ekbackens/FKKs gym som bara är öppet mån-fre kl 17-20.. Förhoppningsvis är det inte heller lika mycket folk på skolans 'gym'. ;)

Jag och Marie var iväg till Ekbacken och tränade idag, hurtiga vi är ;) Var helt slut efter en timme så då gav vi oss. Självklart så fick man skotta uppfarten när man kom hem. Eller försöka skotta kanske jag ska säga ;) Eftersom vi inte skottat ordentligt runt Forden så har det nu bildats en slags is'kulle' mellan bilarna och detta gjorde att det var LITE svårt att komma ut imorse och även gjorde att man nu inte kom in helt. Så bilen står nu typ 1m längre bak än vanligt bara för att det inte går att köra in längre utan man bara slirar. Suck! Försökte skotta bort det, vilket självklart inte funkade, var till och med och hämtade både spett och slägga i garaget för att kunna slå sönder isen. Funkade lite iaf, spettet gjorde bara hål i isen så det var inte så värst användbart men släggan däremot hjälpte mycket. Det var bara det att orka svinga den någolunda, är ju ruskigt tung! Så nu har man lite fint ont i ryggen tack vare den ;)

Såg att Förhäxad började visas idag, reprisstart :P Så när man kommit hem och ätit sina nudlar ;) gick man upp och satte sig framför tvn för att se det första avsnittet igen. När man kollat i typ 5min så ringer farmor och undrade, bl a, om jag kunde komma med alvedon till henne då hon inte kan ta sig någonstanns och hon inte hade några. Suck! Stängde av tvn, letade fram lite alvedon och gick ut för att skotta fram bilen. Kom ut någolunda fort iaf :P Hade kommit en bit in i samhället när jag känner på mig att jag saknar nått. Börjar leta i väskan och fickor och hittar inte min mobil! Får lite smått panik. Har jag tappat den i snön? Glömt den hemma? Jag vänder om och åker hem för att leta på den. Jag tänker inte riskera att åka utan mobil i det här vädret! (Om något skulle hända) Går in och hittar den på diskbänken... Puhh! Springer ut till bilen och den här gången hamnar jag hos farmor :P Va skönt att dom plogat grusvägen där, hade varit plåga att åka där annars...

Nej nu ska jag nog ta och lägga mig och försöka mig på att somna. ;) Får se hur bra det går, fryser som bara den! Ska försöka sträcka ut ryggen först kanske, är lite stel :P  Natti natti folket :)

RSS 2.0