HP7

Så igår, natt, så upptäckte jag trailern till en film jag helt glömt bort. Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 1. I all denna Twilight hysterin har jag helt och hållet glömt bort Harry Potter. Men men, bra trailer iaf ;) Can't wait! :)

Nej nu måste jag ta och leta fram lite kläder till ikväll, bekväma kläder ;) Camilla och jag ska ÄNTLIGEN på Twilight Movie Night och ÄNTLIGEN få se Eclipse :D Yey!




Herregud vad jag stör mig på att inte hela bilden blir med. Därför har jag även länkat till den officiella sidan där man också hittar trailern ;)
Enjoy!

Finally!

Såå.. Inte hänt så mkt. Lr ja, har inte haft lust/tid att skriva :P

Idag har det inte hänt så fruktansvärt mkt. Somnade inte förrän typ 3.30-4 i natt så blev lite sovmorgon :P Var iväg till gymmet med Camilla och Johannes, körde gärnet ;) Fick ett sms från Mange som var på väg till Lund, han ska tågluffa (har ja för mig) i Europa, skulle till Berlin och hade ingen biljett från Lund till Berlin, Lycka till Magnus! ;) (Kommer han nog behöva :P)

Införskaffade, lr ja beställde, mobilt bredband idag. Comviq kontantsurf. Helt klart värt de 99kr det kostar ;) Så får jag med en dagssurf och när jag reggar mig på hemsidan, en veckosurf. Kommer man kanske blogga lite när man är i Gbg nästa vecka med ;) Kanske :P Kan ju hoppas iaf ;) Ja visst ja. På måndag bär det av till Mölndal utanför Göteborg på semester med la familia (lr ja, Empa ska inte med, hon ska till Öland med nån kompis) där vi blir kvar en vecka. Undra vad som ska hända :P Liseberg blir det någon dag iaf, Frida och jag vill dit och vi hoppas att Camilla möter upp oss där men det återstår att se :P Mamma ville ner till Ullared med så vi får som sagt se vad som händer.

Imorgon är den äntligen dags! Twilight Movie Night! Äntligen få se Eclipse! Yey! :D Känns som man väntat en evighet...

Ska väll kolla klart på Scrubs och se om man kan somna sen kanske :P Nite nite.


Nada :P

Jaha.. Finns inte mkt att 'rapportera'. hehe.. Faktiskt inte hänt spec mkt sen vi va iväg till Kaggeholm i helgen. Jag har klippt ihop en liten film med en massa småklipp från Kaggeholm som jag lagt upp på min YouTube kanal, finns inget ljud däremot, jag jobbar på det ;) Den finns som sagt redan på YouTube men utan ljud HÄR, vid intresse :P Vi gjorde även en 'film' som vi la upp på dyslexi.org så den ligger också på YouTube, fast inte min kanal :P den filmen hittar du HÄR.

Har varit iväg till Linde med syrrorna idag, Empa skulle till soc så ja fick äran att få dit henne.. haha! Fridolino och jag passade på att besöka 37:an och äta en varsin baguette ;) Gott! Sen efter mkt om och med :P så kom vi hem och de vart bara en snabb runda med pöjkarna innan det bar av till Örebruu (Coop Lillån :P) med Camilla ;) Alltid kul att komma iväg från ingemansland :) haha!

Vi bestämde oss även för att skippa träningen idag pga träningsvärk :P så vi sa att vi drar ut imorgon ist och går/cyklar.. Hoppas på uppehåll ;)

Lägger med min egna 'film' här så får den som vill kolla ;) Nu ska jag ta och leta upp en dator med redigeringsprogrammet i så ska jag försöka få lite ljud till det med ;)


Kaggeholm dag 2

Sitter på rummet och drygar, käkar lösgodis och vindruvor.. Mamma är iväg med en från projektet, Rune tror jag han heter, som hon healar ;) Inget bra går de på tv heller, på kanal 1, 2, 4 och 6 iaf :P Generation Kill på sexan går just nu, det är bättre än det som gick innan iaf :P Vilket var Mr Bean på Semester.. hehe..

Hade problem att sova inatt, kändes som att man låg vaken hela natten :( Att mamma sen drog riktiga stockar hjälpte inte direkt :P Är inte lika varmt idag så hoppas på att få sova lite inatt iaf ;) Vi gick upp typ halv 8 imorse och var i salen och lyssnade och fixade och höll på med video tills klockan var typ 8 på kvällen.. Snacka om att utnyttja tiden här ;) Tror man börjat lära sig kameran lite iaf ;) Redigeringsprogrammet är en helt annan femma :P Försökte få till en film idag men fattade nada, det ville inte som jag ville så vi gav upp och sa att vi tar det imorgon ist.

Nu hör jag att gästerna från bröllopet som hållts idag i huvudbyggnaden på slottet (vi bor i norra flygeln) verkar dra sig hemåt :P Tutar och grejar gör dom :P Hehe.. Funderar på när mamma ska hitta tillbaka hit, hon har varit med han Rune typen sen typ halv 10, så i typ 2timmar alltså :P Börjar bli lite uttråkad då jag inte har nån att snacka med....

Har försökt att ta lite bilder här, jag måste komma ihåg att ta en bild på slottet imorgon, som jag ska kolla igenom och kanske ladda upp några när jag kommer hem och letar upp usb-sladden till mobilen :P Hehe..

Kaggeholm

Här sitter man på Kaggeholm slott då då :P Varmt är det med.. Elementen i rummet var på hög värme plus att golvvärmen i badrummet var på högt den med... Suck.. Får se om man kan somna sen :P

Va inte säker på om de fanns internet här men vi hade tur :D Vet inte va ja skulle ha gjort annars :P TV finns de ju på rummet men bara "gratiskanalerna" 1an, 2an, 4an och 6an :P Kollar på Day After Tomorrow nu, lr ja det är typ slut ;) Borde sova nu men orka gå å borsta tänderna xD haha... Ska upp vid typ 7 halv 8 imorgon :P Frukosten serveras mellan 8 och 8.30 så måste ju orka upp.. :P

Nej nu känner jag att det är dags att rycka upp sig och gå och borsta tänderna :P Måste ju orka med hela dagen imorgon med kurs och allt utan att bli kinkig ;)

ECLIPSE SPOILER !

Måste bara berätta! Hittade en internet sida där man kan läsa "The Short Second Life of Bree Tanner". GRATIS!
En tid framöver iaf :P Tror det är till 5e Juli som gäller, så pass på! Om ni nördar Twilight sagan lika mkt som mig ;)
Enjoy! :D

Strömavbrott

Så va de måndag igen.. vilket i vanliga fall skulle ha varit skönt, men inte lika mkt idag :P Frida va hemma då skolan slutat för henne med.. Vilket betyder att hon rapporterar allt man gör/gjort till mamma.. lite jobbigt.. ja ja.. får man leva med :P

Drog iväg till gymmet vid 17 tiden och hade lagom börjat på trappmaskinen så blev det mörkt (tror den maskinen är batteridriven lr nått) men ja fortsatte iaf.. använde maskiner som inte behövde el :P När man kom hem sen så visade de sig att de bara va den andra/norra sidan av järnvägen som va strömlöst :P Lite tur har man ibland ;)

Sitter å smaskar lite på chokladglass.. inte bra, ja vet. Men ja bryr mig inte.. Är så sjukt gottesugen.. suck.. ingen afför som är öppen heller.. lr ja, Björkis har öppet en kvart till men de ä så sjuukt dyrt där så de ä inte värt de.. Får åka till hemköp imorrn å köpa nått dåligt.. :P

Ska lägga upp en gammal favorit med.. 'My Immortal' med Evanescence..


YouTubear

Har fastnat på YouTube igen ;) Ingen är förvånad ;P Haha.. Den här gången letade jag bla upp en låt som jag lyssnat på Grooveshark tidigare men inte orkat kolla upp på YouTube :P Nu har jag iaf letat upp den, fördelen med att vara uttråkad ;)
Det är Yiruma ft. Anne Manda - 'River flows in you'.. Inte mkt till video men det är mkt fint. ;) Anne Manda har själv skrivit texten och sjunger :)



Lägger självklart med den officiella videon för Muse - 'Neutron Star Collision (Love Is Forever)' där det är med klipp från Eclipse :) Bara 24 dagar kvar tills Eclipse! Yey! :D


Studenten

Japp så är det. Nu har även Empa tagit studenten ;) Så vi var till Virginska och kollade på utsläppet. Fick stå på gräs, med klackar(!), i typ en timme.. Inte så härligt precis, skulle nog ha tagit lågskor men de kom man ju på lite för sent.. hehe.. Sen när dom släppte ut så va det ju i stort sett omöjligt att få några bra bilder när dom stod på trappen. En jävla massa skyltar ivägen! Så det vart att vira bandet på kameran, med man i vanliga fall har bakom nacken, runt handleden och bara köra upp kameran, knäppa några blider och sen kolla om det vart några lyckade bilder.. :P

Medans Emmi åkte traktor så for vi andra (dock inte mamma) hem och började fixa med maten.. Så i stort sett hela släkten var på plats innan Emmi :P Men tillslut kom hon hem iaf ;) Pappa hade varit på Systemet och handlat lite :P så man är inte helt nykter.. Haha.. Har blivit lite Xide, Smirnoff och Breezers :P Man märkte att promenaden med hundarna nu för nån halvtimme sen inte var alltför.. stadig... ;) Plus att nu när man skriver så blir det mkt fel... haha..  Har den sista Xidern som jag sitter och smuttar på :P Mandarin och Chili, gött! :) Blir nog att hinka i sig 'lite' vatten innan man lägger sig sen bara :P Skulle inte vara allt för fint med baksmälla.. Har lyckats sluppit det hittils så vfr bryta den (i brist på bättre ord) trenden.. :P

Nytt

Har letat ny design till bloggen ett tag nu, var inte alls nöjd med den gamla, rosa, uuuh. Det gick bra i några dagar men sen tappade jag tålamodet på den. Det var på tok för rosa! Och jag som itne ens gillar rosa.. Stilen var fin och så men bläää va rosa!

Den här hittade jag precis, och är nöjd :) Precis dom färgerna som jag ville ha ;)

Vill ha reaktioner och tankar. Vad tycks?

Lyssna här! Dom streamar Eclipse soundtracket gratis, en stund till iaf :P Började igår och det var i 24h dom skulle streama så pass på :)

Nu ska jag nog ta en sista runda med vovvarna innan man hoppar i säng (inte för ja tänker lägga mig än men iaf :P)
bbl... ;)

Dagen före

Så var det Torsdag idag och äntligen Vampire Diaries igen, har det verkligen vara varit en vecka sen sist? Känns som mer. :P

Igår så släppte dom äntligen biljetterna till Twilight Movie Night den 29/6 så jag och Camilla har nu en var sin biljett :D Dom visar Twilight, New Moon plus en smygvisning av Eclipse. YEY! Känns som att man väntat en evighet ;)

Så... Idag så har man 'försökt' att ta det lite lungt :P Har tvättat några maskiner och borstat och trimmat hundarna lite ;) Tog en ordentlig sovmorgon varav bristen på tid gjort att man itne hunnit med så mkt ;) Drog iaf iväg och gymmade en timme vid 17, dvs när dom öppnar, och idag körde jag trappmaskinen, fy fan! inte roligt alls, tog fan musten ur en så efter 10min gav jag upp och körde lite styrka ist..

När man kom hem sen så fick man stoppa i sig lite mat och sen vart det att flytta lite utemöbler, sånna där tunga trämöbler, ut från altanen till vårat fina partytält som vi byggde ihop här om dagen ;) och sen hängde man upp en till tvättmaskin innan man rick ge sig på att rycka upp lite brännässlor.

Pappa och Frida åkte och hämtade lite mer bord och sen till farmor för att hämta lite dekorationer tills imorgon, lite björkris (visst heter de så :P) och sen blir de väll att blåsa lite ballonger och hänga girlanger, lr de kanske blir imorgon :P

Imorgon ska man ta sig upp tidigt, ska vara i stan 7.30, lr ja Emmi ska vara i stan då :P Måste åka ut till Marieberg så åker med då jag med, kommer inte komma dit på säkert en vecka annars så passar på, får hoppas att man kommer upp imorgon bara :P Sen vid typ 13, tror ja de är, så ska vi vara vid Virginska med plakat och allt ;) Emmi tar studenten så ska vara där vid utsläppet. Sen blir det hem och äta med släkten, tacos som dom håller på med nu (lr ja dom är väll klara nu :P)

Får se om det blir något inlägg imorgon, lr om man har bättre för sig :P Nu ska jag kolla klart på Vampire Diaries.. ;)

RSS 2.0