Otåligheten...

Otålig. Väntar fortfarande på kallelsen till operation. Inte för att den måste vara typ nu, men för att jag vill veta. Har anställning tills Maj, så det hade ju varit bra om den var då, så jag slipper förlora så mkt lön. Men det blir nog bra i slutändan. Vill bara veta! När jag var på mötet med kirurgen så sa han att beräknad väntetid till op var 2mån, därav otåligheten. Har nu, idag, gått 1,5 mån.
Vill bara veta!

Gör om, gör rätt...

Och så var det dagens inlägg ;)
 
Idag kom min beställning från Modifast.se lite puddingar och drycker inför flytet och en extra shaker , så nu är jag redo. Är bara ett op-datum som saknas. Plus lite laktras tabletter men det behöver jag inte på än gång, mitt lager är inte helt slut än ;) När vi va på Ersta sa dom att förväntad väntetid var 2 mån och sen ska jag flyta 2 veckor innan, så länge jag inte får en kort varsel tid så tycker jag att jag borde få ett brev i posten ganska snart, har ju gått en månad redan. Bara en månad? Känns som att det borborde ha gått längre. Är väll bara otålig antar jag. Kan inte hjälpa det, jag kommer ju få en nystart, en ny chans att göra rätt. Gör om, gör rätt ;) 
 
Ska väll mäta och väga lite innan flytet sen, startpunkten. Ser fram emot förändringar :)
 
Var till VC härom veckan, har gjort mig "förtjänt" av ett frikort. Har t o m fått pengar tillbaka. 90kr från VC och sen 250kr från USÖ. Så nu blir vården gratis tills september i år :) Känns som att det kan behövas,  varit sjuk hela jul och nyårs helgen, var hemma i måndags, igår och idag. Jag borde kanske inte ha varit det, kunde kanske pallat att jobba men orkar inte helt enkelt. Just nu känns det som att sluta med mina antidepressiva verkar vara en distant dröm. Är väll kanske paniken över att anställningen snart är slut (maj i år) och att jag inte har något nytt på g. Funderar på att söka till Örebro universitet till hösten, sjuksköterska. Får se hur det blir med det. Att få hjälpa människor i min nuvarande sits känns som en dröm. Jag vet vad dom går igenom, jag har varit där själv liksom. Får som sagt se. Pendlar lite fram och tillbaka på om jag ska eller inte ska söka...
 
Ska väll kanske försöka fokusera lite mer på det som är närmast, open. Komma igenom den först innan jag fokuserar på resten av mitt liv ;)
Nu ska jag försöka sova, så jag kommer upp relativt tidigt imorgon. Go'natt!

1/1 -15 Välkommen 2015

Kopierar ett annat inlägg jag lagt upp på fel blogg :P
 
Nytt år, nya möjligheter. Är det inte så? Jag hoppas det är så i alla fall.
2015 är mitt år. Året jag ska fokusera på mig.
 
Om 1 år vill jag kunna säga att jag:
Kan handla kläder på vanliga affärer (inga xlnt, generous eller + avdelningar)
Slutat med antidepressiva
Har ett jobb där jag får vara kvar i alla fall några år
 
Det kanske inte är möjligt men jag har hört att det är bra med mål i livet ;)
 
Nu lägger vi 2014 bakom oss och ser fram emot 2015 och allt det har att erbjuda :)
 
GOTT NYTT ÅR!

15/12 -14 Stockholm en disig måndag

Ett inlägg jag lagt upp på fel blogg verkar det som, inte lätt med flera bloggar inte ;) Kopierar inlägget som är publicerat 15 december 2014
 
Det var det där med att uppdatera ja ;)
 
Idag har det iaf varit en låång dag. Väckarklockan ringde kl 05.00 och kl 06.22 gick tåget från Arboga mot Stockholm. Lr ja, gick och gick, klockan var väll närmare halv när vi äntligen började rulla :P Strax efter 8 kom vi iaf fram till huvudstaden,  mamma, pappa och jag. Väl framme väntade en 45min lång promenad i regnet, att vi sen även gick fel gjorde det hela inte roligare. Ni vet den där långa trappan vid slussen, på bergsväggen,  den gick vi upp för (vilket inte var speciellt roligt, märktes att man har kondis :P). Väl uppe insåg vi att vi gått upp för skiten i onödan, vi hade gått fel och var tvungen att hitta en annan väg ner (ingen av oss hade någon speciell lust att gå ner för skiten igen...). Hittade en annan väg ner och tillslut var vi framme vid målet, Ersta sjukhus. 
 
Det var ingen billig affär direkt, tre möten som skulle betalas, dietist, sjuksköterska och läkare. Sen är det ju lite dyrare att gå till vården i Stockholms landsting än i Örebro läns landsting.
Hemma kostar det 80+80+250 = 410kr.
Jag betalade 100+100+350 = 550kr.
Inga småpengar direkt men det får det vara värt ;)
Jag är iaf godkänd för Sleeve på Ersta så nu är det bara att vänta på att kallelse till operation dyker upp i brevlådan. Jag ska få flyta 2v innan operationen och efter är det 4v med flytande kost och den 2v med puré innan jag får börja med "normalkost".
 
Efter alla möten så vandrade vi ut i regnvädret igen. Kungsträdgården var målet nu. Shoppa lite innan det var dags att gå mot centralen igen ;) Dyngsura kom vi in på centralen. Det roliga nu var att tåget hem som skulle gå kl 17.51 vart försenat, pga spårspring blev alla tåg söderut kvar på centralen. Spårspring fick vi veta, betyder att obehöriga är på spårområdet och då var dom tvungna att slå av all el och få bort personerna som var på spåret, sen skulle allt startastartas upp igen, en himla massa krångel kort sagt. Vårat tåg som skulle gå kl 17.51 lämnade centralen typ kl 18.05, hemma i Arboga var vi ca 19.40 och jag gick in genom min ytterdörr strax efter kl 20. Helt slut. Ska bli skönt med lite mer sovmorgon imorgon väckarklockan står på kl 7 :)

RSS 2.0