Vovvar :)

Varit tyst ett bra tag, jag vet ;) Har inte funnits så mkt att skriva, har inte haft lust för den delen heller så då blir det inget bara därför :P

Så nu går jag och funderar på att skaffa vovve :) Lutar åt en Dogue de Bordeaux men är även inne lite på Bullmastiff, Grosser Schweizer Sennenhund och Berner Sennen. Vill inte ha en med en massa päls men hade det inte spelat någon roll hade listan varit längre ;) Leonberger, Eurasier och Finsk Lapphund är bara att säga några :P Träffade en Finsk Lapphund när jag var och besökte släktingar i Finland, jättefin vovve :)

Funderade på om jag skulle kunna bo hemma tills hunden var rumsren, mamma verkade inte bry sig (hon tyckte inte det var en dålig ide iaf) och jag bad henne snacka med pappa men efter nästan en vecka hade hon inte tagit upp det så då gav jag det ett försök själv. BIG MISTAKE. Så fort han hörde ordet "valp" så sa han nej och vägrade lyssna på vad jag hade att säga. Lite irriterande. Så idag bad jag mamma försöka prata med pappa om det en gång till, det tyckte hon inte var en bra ide så hon kommer säkert inte göra det (hon "glömmer" det nog).

Detta kommer däremot inte att få mig att ge upp med iden att skaffa en egen vovve. Den enklaste lösningen är: Jag flyttar. Den enda anledningen till att jag bor hemma nu är för att jag inte ska behöva ta lån från CSN men det låter ganska lockande just nu. Då jag slutar skolan till jul så hade jag planerat att flytta då. Enda anledningen till att jag ens funderade på att fortsätta bo hemma var om jag skulle skaffa valp och då skulle få bo hemma under tiden innan den blev rumsren. (Det är ju liite lättare att få en hund rumsren i hus (då det bara är att ställa ut hunden utanför dörren) än i lägenhet (springa trappor)) Det verkar inte hända så varför stanna kvar här?!

Tog kontakt med en DDB kennel i Karlskoga och frågade om jag kunde komma på besök och träffa hundarna, då jag aldrig träffat en DDB tidigare. Fick nyss svar och jag är välkommen. YEY! :) Så nu är jag lite gladare än tidigare ;D Det betyder (i min värld) att jag är ett steg (om ändå litet) närmare en egen hund :D

Måndag 13/9

Så var det måndag igen.. lika segt som vanligt :P Böjade kl10, vilket var skönt, men nu har man ingenting att göra.. Alla andra har Naturkunskap men jag har redan de behörigheterna så jag gör något annat, dvs just nu ingenting :P Det är riktigt jäkla tråkigt att fb inte funkar i skolan, annars hade man kunnat fördriva tiden där men men, lika bra att det inte funkar kanske ;) Får väll surfa i mobilen om set skulle krisa ;)

Gömmer mig i internetcaféet från Tomas (klassens elevassistent som "har koll" på oss i a2:2) han kan vara VÄLDIGT jobbig, fråga varför man gör si och varför man gör så. Suck vilken människa! Nu när jag tänker på det kanske han iofs inte jobbar em, det vore ju lite dajligt. Man kan ju hoppas. Hehe.. ;) Om någon lärare trots allt skulle komma förbi så får man väll plocka upp boken så dom tror man läser den skiten :P Läser en bok på engelskan, vi är ett gäng som antingen har eller inte vill ha C kursen så då fick vi bilda en läsecirkel, Exile av Denice Mina är det som gäller, rörig bok. Vi kom fram till att det är nr 2 i en serie så vi är liiite förvirrade (läraren gav den boken som ett exempel) Har knappt läst en 3e del men vill verkligen inte läsa mer.

Okej, så jag gillar verkligen Paramore så lägger in en av mina favoriter, hittade ingen video så blev en med lyrics ist ;) Kommer nog lyssna sönder den här låten i slutändan :P
Här är iaf låten Fences med Paramore. Enjoy :)


RSS 2.0