Onsd 21/9 - Kontrakt!

Idag fick jag hyreskontraktet med posten! Så från och med den 1 okt är jag hyresgäst :) Yey! Så fort jag skrivit på (och sen ska soc skriva på med) och skickat tillbaka. Sen tack vare min snälla faster och farbror så har jag soffa + 1 fotölj och köksmöbler när jag flyttar. Sweeet! :) 2 mindre saker jag behöver köpa.

Har så tråkigt nu, har "ledigt" den här veckan så har inget att göra. :/ Lr ja, finns väll saker att göra, typ spackla, slipa och måla i Emmi och Fridas rum, men orka! Slipade lite på väggarna igår men fyy va jobbigt det vart. Ingen lätt maskin + att den vibrerar så att hålla den över axelhöjd funkade inte i längden. :P

Nej nu måste jag gå ner och tömma tumlaren :P

Sönd 18/9

Så, ja det har varit dåligt med uppdateringar på sistone. Har inte haft tid lr lust och emellanåt bara lat :P

Har börjat en Arbetsmarknadsutbildning på Lernia så har fått börja gått upp tidigt igen, lite drygt, men kursen är kul så det är positivt :) För övrigt är det en lagerutbildning är det jag går. Har precis avslutat en 2v förberedande utbildning, så nu är det 1v uppehåll innan det kör igång ordentligt ;)

Jag är berättigad en lägenhet av soc, så har letat lite lägenheter i samhället (vilket det inte finns spec många) har nu hittat en källarlägenhet som det ser ut som jag kommer få :) Så nu ska jag jaga reda på lite grejer man måste ha, som typ köksbord+stolar och soffa. Har ganska mkt men inte dom lite större grejerna, har jag itne haft plats för dom så då har det varit svårt :P

Nu ska jag ta och uppdatera andra bloggen med, så mamma får veta lite som pågår i mitt huvud med ;) Sen ska jag fortsätta kolla nya OTH avsnittet som sänds just nu.

Until next time...

RSS 2.0